1 ביולי 2008

SHARBAT-E SEKANJEBIN- ,תרכיז חמוץ-מתוק

ביום קיץ חם אין משקה יותר מרענן מכוס שרבאטה סקנג'בין
והסבתות מספרות שהוא עוזר בהורדת
לחץ הדם !

מרתיחים בערך כעשר דקות
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
מוסיפים
4
\3 כוס חומץ בן יין לבן
וצרור נענע קשורה עם חוט
מרתיחים וממשיכים לבשל כארבעים דקות על אש קטנה.
מסירים את הנענע ואת התרכיז שהתקרר מעבירים לבקבוק.

מגישים מהול במים וקוביות קרח.
אפשר להוסיף מלפפון מגורר.
אפשרות נוספת היא להגיש את התרכיז לא מהול אלא כמטבל עם עלים קטנים של חסה.

2 תגובות:

vivim אמר/ה...

לא שמעתי אף פעם על משקה מהסוג הזה... מעניין לטעום .. חמוץ מתוק!!!!

vivi אמר/ה...

מוזמנת מתי שאת רוצה !