והסבתות מספרות שהוא עוזר בהורדת לחץ הדם !
מרתיחים בערך כעשר דקות
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
מוסיפים
4\3 כוס חומץ בן יין לבן
וצרור נענע קשורה עם חוט
מרתיחים וממשיכים לבשל כארבעים דקות על אש קטנה.
מסירים את הנענע ואת התרכיז שהתקרר מעבירים לבקבוק.
מגישים מהול במים וקוביות קרח.
אפשר להוסיף מלפפון מגורר.
אפשרות נוספת היא להגיש את התרכיז לא מהול אלא כמטבל עם עלים קטנים של חסה.
מרתיחים וממשיכים לבשל כארבעים דקות על אש קטנה.
מסירים את הנענע ואת התרכיז שהתקרר מעבירים לבקבוק.
מגישים מהול במים וקוביות קרח.
אפשר להוסיף מלפפון מגורר.
אפשרות נוספת היא להגיש את התרכיז לא מהול אלא כמטבל עם עלים קטנים של חסה.
2 תגובות:
לא שמעתי אף פעם על משקה מהסוג הזה... מעניין לטעום .. חמוץ מתוק!!!!
מוזמנת מתי שאת רוצה !
הוסף רשומת תגובה