22 במרץ 2008

Mahi -דג בסיגנון איראני-ماهی

דג מטוגן:
מתבלים את הדג בתערובת קמח, מלח, פלפל, כורכום ומעט אבקת -לימון פרסי יבש ומטגנים בשמן חם.

מוגש עם תפוז חושחש, אורז ירוק וקוקו סבזי
דג אפוי:
פרוסות פילה סלמון טרי, מתובלים במלח גס, מיץ לימון סחוט טרי והמון שמיר קצוץ !





4 תגובות:

מרילין איילון אמר/ה...

ויויאן, תתחדשי על הבלוג. הכל נראה מעורר וטעים ביותר.

אישית לא מכירה את המטבח הזה, אבל מוכנה להתנסות

בהצלחה והמון הנאה

Chanita Harel חני הראל אמר/ה...

בהצלחה עם הבלוג החדש !
הכל נראה טעים ןיפה כל כך :-)

אנונימי אמר/ה...

Viviane s'il s'agit du fameux riz iranien fait dans un rice cooker je suis trés interressé par la recette
est ce que tu pourras me l'envoyer par mail quand tu auras le temps ?
MERCI ET BISOUS

vivi אמר/ה...

pas de rice cooker chez moi, Margaret, je t'envoie la recette /mail