21 במרץ 2008

Kuku Sabzi -קוקו סבזי-کوکوسبزی


קוצצים דק בסכין ולא בפוד-פרוססור, פטרוזיליה, כוזברה, שמיר,בצל ירוק או טרה garlic chives
2שיני שום
כפית שנבלליה יבש שזה חילבה
3 כפות זרשק נקי

מחממים את התנור ל 170 מעלות.
טורפים 5-6 ביצים בקערה, מתבלים ב מלח ופלפל.
מוסיפים כפית אבקת אפיה, את השום, עשבים, הזרשק וכף קמח רב תכליתי לתערובת הביצים.

שופכים רבע כוס שמן לכלי חסין אש ומחממים כ10 דקות בתנור ואז שופכים לתוכו את העיסה
אופים 30 דקות ואז מוסיפים עוד רבע כוס שמן מעל הקוקו

ממשיכים לאפות עוד כ 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב

כאשר התקרר,משחררים מהדפנות בעזרת סכין והופכים על צלחת הגשה
מגישים עם יוגורט ופיתת אש תנור .
הטרנד החדש הוא הגשת קוקו סבזי בקישוט זרשק מקורמל.

במקום לאפות אפשר לטגן- לאחר 20 דקות טיגון חותכים ל8 משולשים והופכים כל אחד לחוד














קוקו סבזי עם זרשק מקורמל

תגובה 1:

Unknown אמר/ה...

מאוד אוהבת את האתר שלך. הרבה פעמים שאלתי את הורי שעלו לישראל מאירן שאלות על החיים שלהם. לפעמים לא קיבלתי תשובות ולפעמים התשובות היו קצרות. האתר שלך ממלא את הפרטים החסרים.
תודה רבה.