20 באוג׳ 2009

פאלודה שיראזי

50 גר' איטריות מקמח אורז
או rice noodles שמכסים חצי שעה במים קרים, מסננים ומבשלים במים 20 שניות

מבשלים סירופ עם 2 וחצי כוסות סוכר + 1 כוס מים
מוסיפים 3-4 כפות מי-ורדים ומקררים

מכניסים את התערובת למכונת גלידה

מגישים עם דובדבנים שבושלו בסוכר או פטל שחור טרי ומיץ ליים

2 תגובות:

ROTEM אמר/ה...

שלום לך...פעם ראשונה שנכנסתי לעמוד הזה ואני חייבת לציין שהוא פשוט מדהים! כל הכבוד! יישר כוח...תודה רבה

איתן גוריון אמר/ה...

שלום

תודה לך על הזיכרונות הטעימים והמרגשים,ועל המידע המועיל
שמחתי מאוד לגלות את הבלוג