רציתי לבקש אם אתם מבקרים פה בפעם הראשונה או מידי פעם, ואפילו אולי משתמשים במתכונים שלי, תשאירו לי לפחותתגובה ותכתבו משהו, שאני אדע אם יש לי קהל בכלל... هزاران دوست كم اند، يك دشمن زياد است
המתכונים נפלאים וטעימים מאוד. הם מאוד אותנטיים וההוראות שלך פשוט מדוייקות והאוכל יוצא כמו של סבתא! יישר כוח על האתר המושקע ועל כל המתכונים והתמונות ששמת. את משמרת את התרבות האירנית בצורה הכי יפה שלה!
ויוי התופעה של מבקרים מישראל שמבקרים, מכינים מתכונים מהבלוגים שלנו ומלקקים אצבעות מוכרת.הם לא משאירים תגובה.בדרך כלל. גם אצלי זה ככה. אל תקחי ללב. כתבי מהנאה. אני חושבת שחלק מהעניין זה שאנשים לא יודעים איך להשאיר תגובה. למרות הפשטות. כן, קראתי את מה שנכתב אתמול שמה... המשך בישולים טעימים ונעימים חנית :)
הי פעם ראשונה שאני פה ראיתי קישור אליך אצל cooknbake בתפוז. האוכל שלך נראה נפלא ואני מתכוונת לחפור פה בהמשך... אני לא אוכלת בשר וזה מרכיב בסיסי פה במתכונים אבל הכל נראה כל כך טוב ושונה ממה שאני רגילה ובסך הכל החומרים הם די אותו הדבר, מרכיבים מקומיים יחסית עם תוצאות שונות ממש. עינת
שלום לך, במקרה הגעתי אלייך. המון זמן חיפשתי אתר בישול פרסי אמיתי ופתאום מצאתי. כמה טוב שאת פה, תמשיכי בגדול,תוסיפי מתכונים "יש, יש קהל" ועוד יצפו המונים באתר. עם אוכל כזה, אל דאגה. ביייייייי.
גם אני הגעתי דרך הבלוג של COOKCAKE הסתכלתי על המתכונים ופשוט החזרת אותי אחורה לתקופה שסבתא שלי ז"ל הייתה מבשלת את כל הדברים הללו היה ממש תענוג לשוטט באתר אני בערב הולכת להראות לאבי במיוחד הסרטון על איראן תמיד זה היה חלום שלו לחזור להיכן שנולד המשיכי בעבודה המקסימה נהנתי מכל רגע...
שלום לך, אוהבת את המתכונים שלך, אני מבקשת שתתני מתכון לגונדי עם קמח חומוס מתכון אמיתי ומוצלח כמו שאת יודעת. אני בטוחה שגם אחרים רוצים את המתכון. מקווה שתפרסמי בקרוב. שנה טובה.
פעם ראשונה שאני פה וזה נראה מרתק. למרות שהוריי ממוצא פרסי ואימי בישלה אוכל פרסי,אינני מכירה חלק גדול מהמתכונים פה.אני דוקא אשמח להתחבר יותר למסורת היהודית-חגים ,שבת וכו דרך המאכלים.אם יש לך ידע בענין-אנא,שתפי אותנו!
שלום לך, הגעתי לבלוג במקרה. הבישול שלי לוקח מכאן ומכאן מרוקאי/תאילנדי/פרסי/איטלקי... הכל מכל. נהנתי מאוד מהמתכונים, התמונות, ההסברים והאווירה של הבלוג... עכשיו יתווספו למטבחי גם ריחות של תבשלים אירנים...
ויוי, יש ויש קוראים ונהנים... איבדתי את הכתובת אבל מצאתי, חזרתי להציץ ומחכה לראות עדכונים. הקריאה כאן היא כמו מסע לארץ רחוקה וקסומה, והטעמים מרגישים מוכרים למרות שלא גדלתי עליהם (סבתי ממוצא פרסי אבל המון דורות בארץ ולא מבשלת את האוכל הזה). המשיכי וכתבי, הכל מקסים! רעות
במקרה הגעתי,בחיפושי אחרי מתכון למיץ משומר של ענבי-בוסר. בלוג נפלא,ההיסטוריה או הסיפורים הקשורים לכל מתכון כ"כ חשובים. אישי הוא ממוצא פרסי(אמנם כבר דור שני בארץ)תמיד מחפשת מתכונים פרסים אותנטים ושמחתי למצוא את הבלוג שלך.
הבלוג מקסים ונקרא טעים. היה עוזר אם היית מוסיפה ארכיון שאפשר יהיה למצוא מתכונים יותר בקלות. באופן אישי לא מכירה מתכונים פרסיים פרט לכמה שטעמתי בלי לזכור את שמותיהם. הולכת לחטט ולמצוא דברים מעניינים.
36 תגובות:
vb, הבלוג מקסים, אל תתייאשי ואל תפסיקי לפרסם מתכונים גם אם אין תגובות, בהצלחה
מסכימה עם אתי!
אביבה, אם את יכולה לשלוח אלי מייל בבקשה?
maryline@inter.net.il
אנא המשיכי לפרסם את מתכונייך אני גולשת בבלוגים רבים והבלוג שלך הוא אחד האהובים ביותר עלי
המשיכי המשיכי
היי אביבה!!!
אוהבת מאוד את הבלוג האוטנטי שלך..
ולדעתי הוא חתיכת היסטוריה אישית ומענינית...
רוצה לישאול אותך קיבלתי קובץ על הצייר האיראני
אימן מליכי...מקסים ומאוד ראליסטי...
האם הייתי רוצה להציץ בו??
ערב נהדר ותודה
שונטל
ישר כוח!!!!
מכינה השבת את האורז המאודה בסגנון איראני שלך ניראה מדהים!!!!!
המשיכי להוסיף מתכונים נפלאים!!!!
תודה תודה
המתכונים נפלאים וטעימים מאוד. הם מאוד אותנטיים וההוראות שלך פשוט מדוייקות והאוכל יוצא כמו של סבתא!
יישר כוח על האתר המושקע ועל כל המתכונים והתמונות ששמת. את משמרת את התרבות האירנית בצורה הכי יפה שלה!
ברכות,
ליאת.
הבלוג שלך מקסים ביותר ונדיר.
בעלי ממוצא פרסי ואני מכינה לו ולילדי ממתכוניך ואנחנו נהנים כל פעם מחדש בזכותך.
אל תתיאשי, אני מחכה למתכונים הנוספים שלך.
ויוי
התופעה של מבקרים מישראל שמבקרים, מכינים מתכונים מהבלוגים שלנו ומלקקים אצבעות מוכרת.הם לא משאירים תגובה.בדרך כלל. גם אצלי זה ככה. אל תקחי ללב. כתבי מהנאה.
אני חושבת שחלק מהעניין זה שאנשים לא יודעים איך להשאיר תגובה. למרות הפשטות. כן, קראתי את מה שנכתב אתמול שמה...
המשך בישולים טעימים ונעימים
חנית :)
מנסה שוב להגיב בפורום המקסים שלך
פשוט מדהים!!
הי פעם ראשונה שאני פה ראיתי קישור אליך אצל cooknbake בתפוז. האוכל שלך נראה נפלא ואני מתכוונת לחפור פה בהמשך... אני לא אוכלת בשר וזה מרכיב בסיסי פה במתכונים אבל הכל נראה כל כך טוב ושונה ממה שאני רגילה ובסך הכל החומרים הם די אותו הדבר, מרכיבים מקומיים יחסית עם תוצאות שונות ממש.
עינת
הגעתי בטעות ואני מתכוונת להישאר!
בלוג נפלא
שמחה שמצאתי אותך!!
שלום,
במקרה הגעתי לבלוג שלך, נחמד מאד, למרות שאני לא מכירה את רב האוכל שלכם, אבל מעניין...תמשיכי....
אחד ישראלית אשכנזית
פעם ראשונה שאני פה ונראה מעולה
תמשיכי ככה
שלום לך,
במקרה הגעתי אלייך. המון זמן חיפשתי
אתר בישול פרסי אמיתי ופתאום מצאתי.
כמה טוב שאת פה, תמשיכי בגדול,תוסיפי מתכונים "יש, יש קהל" ועוד יצפו המונים
באתר. עם אוכל כזה, אל דאגה.
ביייייייי.
יש לך מתכונים מדהימים !!!
המשיכי לפרסם, גם אם לא תמיד חוזרים לאותו המתכון להוסיף תגובה...
מזכיר לי טעמים של בית, פשוט להתרפק על הטעם וזיכרונות שבאים איתו.
הדף שלך ממש אוצר! לא יודע מאיפה להתחיל...
תודה!
רמי
בלוג מקסים, ישר כח !
איה ו.
גם אני הגעתי דרך הבלוג של COOKCAKE
הסתכלתי על המתכונים ופשוט החזרת אותי אחורה לתקופה שסבתא שלי ז"ל הייתה מבשלת את כל הדברים הללו
היה ממש תענוג לשוטט באתר
אני בערב הולכת להראות לאבי במיוחד הסרטון על איראן תמיד זה היה חלום שלו לחזור להיכן שנולד
המשיכי בעבודה המקסימה
נהנתי מכל רגע...
שלום לך,
אוהבת את המתכונים שלך, אני מבקשת
שתתני מתכון לגונדי עם קמח חומוס
מתכון אמיתי ומוצלח כמו שאת יודעת.
אני בטוחה שגם אחרים רוצים את המתכון.
מקווה שתפרסמי בקרוב. שנה טובה.
צר לי אבל אין לי מתכון לגונדי
זה מאכל יהודי פרס-ולא נפוץ בכלל באיראן
פעם ראשונה שאני פה וזה נראה מרתק. למרות שהוריי ממוצא פרסי ואימי בישלה אוכל פרסי,אינני מכירה חלק גדול מהמתכונים פה.אני דוקא אשמח להתחבר יותר למסורת היהודית-חגים ,שבת וכו דרך המאכלים.אם יש לך ידע בענין-אנא,שתפי אותנו!
ויוי לא ידעתי שאת ממשיכה את הבלוג המקסים הזה שלך. פשוט עברתי כי רציתי לעשות לשבת את העוף שפעם עשיתי ושהיה מוצלח במיוחד!
שבת שלום ונשיקות
ויוי
שלום לך,
הגעתי לבלוג במקרה. הבישול שלי לוקח מכאן ומכאן מרוקאי/תאילנדי/פרסי/איטלקי... הכל מכל.
נהנתי מאוד מהמתכונים, התמונות, ההסברים והאווירה של הבלוג...
עכשיו יתווספו למטבחי גם ריחות של תבשלים אירנים...
יישר כוח !
ויוי, יש ויש קוראים ונהנים...
איבדתי את הכתובת אבל מצאתי, חזרתי להציץ ומחכה לראות עדכונים.
הקריאה כאן היא כמו מסע לארץ רחוקה וקסומה, והטעמים מרגישים מוכרים למרות שלא גדלתי עליהם (סבתי ממוצא פרסי אבל המון דורות בארץ ולא מבשלת את האוכל הזה).
המשיכי וכתבי, הכל מקסים!
רעות
Thanks so much for the wonderful recipes.
sigi_bellydance@hotmail.com
תמשיכי מקסים טעים ומהנה מחכה למתכון של גונד חומוס
במקרה הגעתי,בחיפושי אחרי מתכון למיץ משומר של ענבי-בוסר.
בלוג נפלא,ההיסטוריה או הסיפורים הקשורים לכל מתכון כ"כ חשובים.
אישי הוא ממוצא פרסי(אמנם כבר דור שני בארץ)תמיד מחפשת מתכונים פרסים אותנטים ושמחתי למצוא את הבלוג שלך.
הבלוג שלך מדהים-אהוב עלי מאוד מאוד!
הבלוג מקסים ונקרא טעים.
היה עוזר אם היית מוסיפה ארכיון שאפשר יהיה למצוא מתכונים יותר בקלות.
באופן אישי לא מכירה מתכונים פרסיים פרט לכמה שטעמתי בלי לזכור את שמותיהם.
הולכת לחטט ולמצוא דברים מעניינים.
ויוי,נעלמת לנו , מקווה שאת בקו-הבריאות.חג פסח שמח!
איזה בלוג מרגש! החזרת לי המון זיכרונות ילדות
הי,
הגעתי לפה דרך הבלוג "סאנוק" לבישול תאילנדי של עדי עליה.
נראה בלוג מקסים! אשמח לנבור ולעקוב :)
דניאל
Hi found your wonderful recipe for gram meatballs and a link to your blog thank you
jamais écrit à droite .Enfin je t'ai trouvé ,je voulais les connaître tes recettes ! Bises Edith
בלוג אסתטי ומקסים, למרות שלא מכירה את השפה. נראה מקסים.
אוהבת את הבלוג. חבל שהפסקת לכתוב
הוסף רשומת תגובה