30 ביוני 2010

רציתי לבקש אם אתם מבקרים פה בפעם הראשונה או מידי פעם, ואפילו אולי משתמשים במתכונים שלי, תשאירו לי לפחות תגובה ותכתבו משהו, שאני אדע אם יש לי קהל בכלל...
هزاران دوست كم اند، يك دشمن زياد است

36 תגובות:

אתי אמר/ה...

vb, הבלוג מקסים, אל תתייאשי ואל תפסיקי לפרסם מתכונים גם אם אין תגובות, בהצלחה

מרילין איילון אמר/ה...

מסכימה עם אתי!
אביבה, אם את יכולה לשלוח אלי מייל בבקשה?
maryline@inter.net.il

RISSIMA אמר/ה...

אנא המשיכי לפרסם את מתכונייך אני גולשת בבלוגים רבים והבלוג שלך הוא אחד האהובים ביותר עלי

המשיכי המשיכי

chantal אמר/ה...

היי אביבה!!!
אוהבת מאוד את הבלוג האוטנטי שלך..
ולדעתי הוא חתיכת היסטוריה אישית ומענינית...

רוצה לישאול אותך קיבלתי קובץ על הצייר האיראני
אימן מליכי...מקסים ומאוד ראליסטי...
האם הייתי רוצה להציץ בו??

ערב נהדר ותודה
שונטל

dikla אמר/ה...

ישר כוח!!!!
מכינה השבת את האורז המאודה בסגנון איראני שלך ניראה מדהים!!!!!
המשיכי להוסיף מתכונים נפלאים!!!!
תודה תודה

Liat אמר/ה...

המתכונים נפלאים וטעימים מאוד. הם מאוד אותנטיים וההוראות שלך פשוט מדוייקות והאוכל יוצא כמו של סבתא!
יישר כוח על האתר המושקע ועל כל המתכונים והתמונות ששמת. את משמרת את התרבות האירנית בצורה הכי יפה שלה!

ברכות,
ליאת.

אנונימי אמר/ה...

הבלוג שלך מקסים ביותר ונדיר.
בעלי ממוצא פרסי ואני מכינה לו ולילדי ממתכוניך ואנחנו נהנים כל פעם מחדש בזכותך.
אל תתיאשי, אני מחכה למתכונים הנוספים שלך.

Chanit H. אמר/ה...

ויוי
התופעה של מבקרים מישראל שמבקרים, מכינים מתכונים מהבלוגים שלנו ומלקקים אצבעות מוכרת.הם לא משאירים תגובה.בדרך כלל. גם אצלי זה ככה. אל תקחי ללב. כתבי מהנאה.
אני חושבת שחלק מהעניין זה שאנשים לא יודעים איך להשאיר תגובה. למרות הפשטות. כן, קראתי את מה שנכתב אתמול שמה...
המשך בישולים טעימים ונעימים
חנית :)

dorit bajayo אמר/ה...

מנסה שוב להגיב בפורום המקסים שלך
פשוט מדהים!!

EYNAT אמר/ה...

הי פעם ראשונה שאני פה ראיתי קישור אליך אצל cooknbake בתפוז. האוכל שלך נראה נפלא ואני מתכוונת לחפור פה בהמשך... אני לא אוכלת בשר וזה מרכיב בסיסי פה במתכונים אבל הכל נראה כל כך טוב ושונה ממה שאני רגילה ובסך הכל החומרים הם די אותו הדבר, מרכיבים מקומיים יחסית עם תוצאות שונות ממש.
עינת

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

הגעתי בטעות ואני מתכוונת להישאר!
בלוג נפלא
שמחה שמצאתי אותך!!

אנונימי אמר/ה...

שלום,
במקרה הגעתי לבלוג שלך, נחמד מאד, למרות שאני לא מכירה את רב האוכל שלכם, אבל מעניין...תמשיכי....
אחד ישראלית אשכנזית

אנונימי אמר/ה...

פעם ראשונה שאני פה ונראה מעולה
תמשיכי ככה

אנונימי אמר/ה...

שלום לך,
במקרה הגעתי אלייך. המון זמן חיפשתי
אתר בישול פרסי אמיתי ופתאום מצאתי.
כמה טוב שאת פה, תמשיכי בגדול,תוסיפי מתכונים "יש, יש קהל" ועוד יצפו המונים
באתר. עם אוכל כזה, אל דאגה.
ביייייייי.

adi6381 אמר/ה...

יש לך מתכונים מדהימים !!!

המשיכי לפרסם, גם אם לא תמיד חוזרים לאותו המתכון להוסיף תגובה...
מזכיר לי טעמים של בית, פשוט להתרפק על הטעם וזיכרונות שבאים איתו.

אנונימי אמר/ה...

הדף שלך ממש אוצר! לא יודע מאיפה להתחיל...

תודה!

רמי

אנונימי אמר/ה...

בלוג מקסים, ישר כח !

איה ו.

אנונימי אמר/ה...

גם אני הגעתי דרך הבלוג של COOKCAKE
הסתכלתי על המתכונים ופשוט החזרת אותי אחורה לתקופה שסבתא שלי ז"ל הייתה מבשלת את כל הדברים הללו
היה ממש תענוג לשוטט באתר
אני בערב הולכת להראות לאבי במיוחד הסרטון על איראן תמיד זה היה חלום שלו לחזור להיכן שנולד
המשיכי בעבודה המקסימה
נהנתי מכל רגע...

אביבית אמר/ה...

שלום לך,
אוהבת את המתכונים שלך, אני מבקשת
שתתני מתכון לגונדי עם קמח חומוס
מתכון אמיתי ומוצלח כמו שאת יודעת.
אני בטוחה שגם אחרים רוצים את המתכון.
מקווה שתפרסמי בקרוב. שנה טובה.

Vivi אמר/ה...

צר לי אבל אין לי מתכון לגונדי
זה מאכל יהודי פרס-ולא נפוץ בכלל באיראן

מש' עוז אמר/ה...

פעם ראשונה שאני פה וזה נראה מרתק. למרות שהוריי ממוצא פרסי ואימי בישלה אוכל פרסי,אינני מכירה חלק גדול מהמתכונים פה.אני דוקא אשמח להתחבר יותר למסורת היהודית-חגים ,שבת וכו דרך המאכלים.אם יש לך ידע בענין-אנא,שתפי אותנו!

vivim אמר/ה...

ויוי לא ידעתי שאת ממשיכה את הבלוג המקסים הזה שלך. פשוט עברתי כי רציתי לעשות לשבת את העוף שפעם עשיתי ושהיה מוצלח במיוחד!
שבת שלום ונשיקות

ויוי

ורד רמת גן אמר/ה...

שלום לך,
הגעתי לבלוג במקרה. הבישול שלי לוקח מכאן ומכאן מרוקאי/תאילנדי/פרסי/איטלקי... הכל מכל.
נהנתי מאוד מהמתכונים, התמונות, ההסברים והאווירה של הבלוג...
עכשיו יתווספו למטבחי גם ריחות של תבשלים אירנים...

יישר כוח !

Reut אמר/ה...

ויוי, יש ויש קוראים ונהנים...
איבדתי את הכתובת אבל מצאתי, חזרתי להציץ ומחכה לראות עדכונים.
הקריאה כאן היא כמו מסע לארץ רחוקה וקסומה, והטעמים מרגישים מוכרים למרות שלא גדלתי עליהם (סבתי ממוצא פרסי אבל המון דורות בארץ ולא מבשלת את האוכל הזה).
המשיכי וכתבי, הכל מקסים!
רעות

אנונימי אמר/ה...

Thanks so much for the wonderful recipes.
sigi_bellydance@hotmail.com

shimrit אמר/ה...

תמשיכי מקסים טעים ומהנה מחכה למתכון של גונד חומוס

חגית אמר/ה...

במקרה הגעתי,בחיפושי אחרי מתכון למיץ משומר של ענבי-בוסר.
בלוג נפלא,ההיסטוריה או הסיפורים הקשורים לכל מתכון כ"כ חשובים.
אישי הוא ממוצא פרסי(אמנם כבר דור שני בארץ)תמיד מחפשת מתכונים פרסים אותנטים ושמחתי למצוא את הבלוג שלך.

גדולה 6 אמר/ה...

הבלוג שלך מדהים-אהוב עלי מאוד מאוד!

nogamoon אמר/ה...

הבלוג מקסים ונקרא טעים.
היה עוזר אם היית מוסיפה ארכיון שאפשר יהיה למצוא מתכונים יותר בקלות.
באופן אישי לא מכירה מתכונים פרסיים פרט לכמה שטעמתי בלי לזכור את שמותיהם.
הולכת לחטט ולמצוא דברים מעניינים.

חגית אמר/ה...

ויוי,נעלמת לנו , מקווה שאת בקו-הבריאות.חג פסח שמח!

miss pudding אמר/ה...

איזה בלוג מרגש! החזרת לי המון זיכרונות ילדות

אנונימי אמר/ה...

הי,
הגעתי לפה דרך הבלוג "סאנוק" לבישול תאילנדי של עדי עליה.
נראה בלוג מקסים! אשמח לנבור ולעקוב :)
דניאל

denise אמר/ה...

Hi found your wonderful recipe for gram meatballs and a link to your blog thank you

Edith Piroshka אמר/ה...

jamais écrit à droite .Enfin je t'ai trouvé ,je voulais les connaître tes recettes ! Bises Edith

sam אמר/ה...

בלוג אסתטי ומקסים, למרות שלא מכירה את השפה. נראה מקסים.

אנונימי אמר/ה...

אוהבת את הבלוג. חבל שהפסקת לכתוב