29 בספט׳ 2008

דג במילואי חמוץ-מתוק

שוטפים את מייבשים וממליחים קלות את הדגים.
מטגנים בצל פרוס ושתי שיני שום כתושות, מוסיפים 2-3 כפות רכז רימונים מהול בקצת מים,-2 כפות מיץ ליים, רבע כוס אגוזי מלך קצוצים גס, כף קליפות תפוזים שנחתכו לרצועות דקות ובושלו במי סוכר. מוסיפים כפית מלח, ורבע כפית פלפל, מבשלים כ-3 דקות ומקררים לטמפרטורת חדר.
ממלאים כל דג וסוגרים עם קיסם, מסדרים את הדגים בכלי חסין אש משומן, מוסיפים מעט שמן ומי זעפרן מעל ומכניסים לתנור.
מגישים מקושט בגרגירי רימון, אגוזי מלך קצוצים וגולפר (angelica ).


תגובה 1:

Vivi אמר/ה...

איזה מתכון מעניין שאני חייבת להודות , נראה לי מסובך לביצוע!