29 בספט׳ 2008

עוף במילוי פירות יבשים-חמוץ מתוק-مرغ ترش و شیرین


מטגנים ב3 כפות שמן בצל פרוס דק ו2- שיני שום כתושים.
מוסיפים פירות יבשים ופרוסים: כוס שזיפים, כוס משמשים,תפוח וחצי כוס צימוקים.
מתבלים ב 2- כפיות מלח, חצי כפית פלפל, כפית קינמון, 2כפות מי-זעפרן וכפית סוכר.



ממלאים עוף או חזה עו
ף, מכסים את הכלי ומעבירים לתנור מחומם מראש.

לאחר שעה מסירי
ם את הכיסוי וממשיכים אפיה כ45 דקות נוספות.
מומלץ להרטיב מידי פעם עם ה
מיצים המצטברים בכלי.

6 תגובות:

Zipi אמר/ה...

שלום לך ושנה טובה.
יש לך בלוג מעניין ביותר ומתכונים שנקראים כטעימים מאוד.
המשיכי לכתוב והקוראים והמגיבים יבואו.
גם אני כותבת מעט ורואה את הבלוג שלי כיומן שאם לא הייתי כותבת אותו הדברים היו נעלמים.
בברכה, ציפי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ZipiTalesBlog

Vivi אמר/ה...

התגובות הכתובות הן לא מדד לקהל, אלא לתרבות ... יש מי שמגיב בראש, יש מי שמגיב בכתיבה ויש מי שמגיב.... במטבח
הבלוג שלך מכיל לא רק מתכונים מעניינים אלה משקף בתמונות ובמילים אווירה ותרבות שאין עוד הרבה אנשים היום בארץ שמסוגלים להעביר אלינו מין המקור!ןמכיוון שהמקור כבר לא בהישג ידינו יש בזה שליחות!

g-aya אמר/ה...

אביבה שלום ושנה טובה
הוקסמתי מהבלוג שלך!
הכנסתי קישור לבלוג שלך באתר שלי -
המטבח של איה
תוכלי לראות כאן
http://www.ayaskitchen.com/MyMezave.html
אני רוצה להזמין אותך - לכתוב ולהשתתף בפורום שלנו
הנה קישור ישיר
http://www.ayaskitchen.com/Forum/default.asp
כך תהיה לך במה לפרסם את המתכונים והבלוג שלך... ואנחנו נהנה ונלמד מהמתכונים שלך
מאחלת לך שנה נהדרת וטעימה!
איה
מהמטבח של איה.

g-aya אמר/ה...

תיקון טעות
הקישור מהאתר שלי לבלוג שלך הוא כאן:

http://www.ayaskitchen.com/Mylink.html

סליחה ושנה טובה
איה
מהמטבח של איה.

מרילין איילון אמר/ה...

אביבה יקרה, שנה טובה וגמר חתימה טובה.
רציתי רק להגיד לך, שאני ממש מזדהה עם מה שרשמת שם מצד ימין. לפעמים אני מרגישה שאני מדברת לקיר, ללמפה או מקסימום לבעלי שעושה לי הגהה בזמן האחרון. אבל גם זה טוב (-:

שלך, מרילין

אנונימי אמר/ה...

אביבה שלום,
כל הכבוד על ההשקעה והמירשמים עפ"י המסורת. מתכון העוף הממולא ממש נפלא. אגב, ניתן לבדוק כניסות לאתר שלך באמצתעות גוגל . בהצלחה, חג שמח,
ש.