15 ביולי 2008

KHORESH-E KARAFS-חורש סלרי-خورش کرفس

חורש חמצמץ וטעים המשלב סלרי ונענע !

מטגנים ב3 כפות שמן 2בצלים גדולים, פרוסים וחצי קילו בשר חתוך בקוביות.
מתבלים בכפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כפית כורכום.
מוסיפים 2כוסות מים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
במחבת מטגנים ב3 כפות שמן, 5 גבעולי סלרי פרוס דק במשך 10 דקותת מוסיפים 3 כוסות פטרוזיליה וחצי כוס נענע קצוצים דק וממשיכים לטגן במשך 10 דקות נוספות.
מעבירים את התערובת העשבים לבשר, מתבלים בחצי כוס מיץ ליים או שזיפי-בוסר, ו2 כפות מי-זעפרן.
מכסים ומבשלים שעה וחצי עד שבשר והסלרי רכים.

מגישים עם אורז לבן (צלו).

2 comments:

אנונימי אמר/ה...

חורש מצויין,
בעלי והילדים מבקשים מתכון לגונדי,
אנחנו אוכלים במסעדה פרסית גונדי קל
וטעים הלוואי שיכולתי להכיןגונדי אמיתי
אם תעזרי לי בבקשה תתני מתכון גונדי
אני והמשפחה מאוד מודים לך. בייי.

תודה.

Oshrat אמר/ה...

איזה יופי של בלוג יש לך. מצאתי מיד את המתכונים שחיפשתי. והתמונות של האוכל שלך מזמינות....

תודה שאת בוחרת לחלק את הידע שלך!

אושרת מאוסלו