24 ביולי 2008

NAZKHATOUN-חצילים עם רסק רימונים

אופים בתנור 2-3 חצילים במשך שעה.
מקלפים וקוצצים.
מטגנים-2 בצלים פרוסים ו-2 שיני שום קצוצים ב-3 כפות שמן.
מוסיפים -4 עגבניות מקולפות וחתוכות דק ו-2 כפות רסק רימונים מבשלים-10 דקות על אש בינונית, מוסיפים את החצילים ומתבלים במלח, פלפל, גולפר (אנג'ליקה) וחצי כוס נענע יבשה וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת.

מגישים חם או קר כמנת פתיחה עם לחם.

תגובה 1:

veredgy אמר/ה...

נשמע טעים מאוד. אנסה להכין.